Maukie - the virtual cat

vineri, 27 iulie 2012

In sfirsit

... trei zile intregi cu soare, ocazie cu care m-am ars la genunchi, doo bucati partiale de tzitze, un umar si o incheietura. Nu stiu cum m-am asezat, dar asa m-a batut soarele, asa m-am ars. Culmea cea mai culminanta a fost, normal, inotul in oceanul Atlan-tic, din care a iesit un peste nu chiar asa de mic. (S-o lamurim pe asta: e Marea Nordului, care e Oceanul Atlantic, care, aici, e Southsea, ca e in partea de sud a insulei, s-a inteles, da?) Cit am mai tinjit in sufletul meu mic si egoist sa inot, cit m-am mai chinuit si zvircolit pe tarmuri, cit m-am mai zbuciumat. In sfirsit, in sfirsit, visul meu s-a implinit. E rece-rece, glumetz, fermecator, duios, cu curentzi care te curenteaza, cu tot felul de scamatorii de inalta clasa, cum ar fi fluxul care te ia pe sus, iar refluxul nu l-am inotat. Apa e de o saraciune si o amaraciune ceva fin, dar mie mi-a placut si asa, ca prea am dorit-o si nu te pui cu dorintele omului, daca nu locuiesti in Bhagavad-gita. Zilele astea - care se vor termina maine, ca a devenit deja plictisitor de adevarata faza asta cu orice minune tine trei zile - au venit dupa vreo toata luna iulie plus iunie de mare frig si ploaie, intre 12 si 18 grade carevasazica, ceea ce mie imi place pentru ca nu-mi displace, dar, totusi, zic si eu ca trebuia.
Termin eu cu balaceala, am stat in apa, circa cu aproximatie o ora, tzip si  injur in romaneste toate chetrele infame care ma fac sa ma contorsionez in figuri de care nu ma credeam in stare - tortura, nene, by the way, am ris cu lacrimi, o fetita de vreo doi ani, mai acana de prosopul meu, facea un pas si urla, iar mai facea un pas, iar mai urla o tura, o venit un val, o trintit-o de pietris, s-o pus pe urlat serios cu mainile la fund, s-a oprit, a facut trei pasi cu piciorusele alea tremurinde, iar s-o pus pe urlat, deci a injurat pietrele alea pentru noi toti si pentru toate gusturile, bai, pina si cainii ridica labele a intrebare, de ce naiba inteapa asa) si ma intind pe prosopul meu cel albastru. Nu-mi sta bine slipul, strecor un deget sa mi-l scot din locuri, hai ca stie toata lumea cum iti scoti chilotii din fund, dupa aia sutienul decide sa renunte la bretele, imi aranjez si bretelele, ma ciupeste ceva de picior, ma scarpin, intorc capul pe prosop, un caine statea fix la doi centimetri de fatza mea si ma studia cu atentie sa vada ce fac eu cind cred ca nu ma vede nimeni. Da. Cum a venit el, dragutzul, singur si din vointa proprie, naiba stie de cind statea acolo. Ne-am jucat, ne-am smotocit, a plecat la stapin care, dupa ce a vazut ca ma sparg de ris si nu am nici o reactie contondenta, s-a intins la loc la prajit si ne-a lasat in plata Domnului.
Mi-i somn, sunt o friptura uitata in cuptor, ma duc la culcare. Mai scriu. Cindva.

2 comentarii:

Adela spunea...

Imi place mult cum scrii, ti-ai mai castigat un cititor infocat

Mai bine fara spunea...

Multumesc frumos, Adela! Dar de ce ma trimiti la masaj erotic? Tzin sa precizez ca detest orice fel de masaj. Iar ala erotic se numeste "a te fute". Sau "a te pipai", pe vremea mea.

De unde mă citesc

free counters

Persoane interesate

Despre mine

N-am cine stie ce de spus, ma cam fascineaza lumea, restul e...literatura